13.04.2024
Redakce

Podpořte Dynamo i mimo stadion! Finále extraligy budeme promítat na Pernštýnském náměstí

Finálovou sérii play off Tipsport extraligy bude klub ve spolupráci s městem Pardubice promítat na Pernštýnském náměstí v Pardubicích. Projekce se prozatím týká prvního a druhého domácího utkání. Klub nyní usilovně pracuje na tom, aby vyjednal promítání také dalších zápasů. Přijďte tým podpořit i mimo stadion!

Už v úterý 16. dubna vypukne finále play off Tipsport extralig, které odstartujeme v domácím prostředí vyprodané enteria areny. Lístky na zápas již sice nejsou k dostání, vy ale přesto můžete Dynamo podpořit jiným způsobem. První dva finálové duely budou promítány na Pernštýnském náměstí v Pardubicích, kam můžete přijít týmu, v případě že nedorazíte přímo do arény, zafandit.

„Uvědomujeme si, jak moc celé město žije hokejem. Jsme všem našim fanouškům nesmírně vděční a chceme jít jejich neustálé podpoře co nejvíce naproti a tímto způsobem jim finále přiblížit. Víme, že kapacita stadionu není nekonečná a že ne každý se na utkání dostane, proto se snažíme všechny naše příznivce v co největší míře zapojit,“ říká marketingový manažer Dynama Marcel Voneš.

Všechny fanoušky, kteří se nedostanou na stadion, tímto zveme na Pernštýnské náměstí, kde už v úterý 16. dubna proběhne první promítání! Zároveň bychom chtěli poděkovat městu Pardubice a městskému obvodu Pardubice 1, že nám umožnili projekci uskutečnit.