18.04.2024
Redakce

Na Pernštýnském náměstí budeme promítat i čtvrté a páté finálové utkání!

Finálovou sérii play off Tipsport extraligy klub ve spolupráci s městem Pardubice promítá na Pernštýnském náměstí v Pardubicích. Projekce je dále potvrzena na čtvrté a páté finále. Třetí zápas série bohužel na Pernštýnském náměstí promítat nelze. Přijďte tým podpořit i mimo stadion!

Promítání finálových zápasů bude pokračovat i v dalším průběhu série! Společně fandit Dynamu můžete na Pernštýnském náměstí znovu v neděli 21. dubna, kdy se v Třinci odehraje čtvrtý zápas série, a dále ve středu 24. dubna, kdy se finále přestěhuje do Pardubic k pátému utkání.

Třetí zápas série bohužel promítán nebude. Dne 20. dubna, kdy třetí střetnutí proběhne, bude na náměstí souběžně probíhat Vinný košt. I přes snahu se s organizátory eventu domluvit na pořádání obou akcí zároveň nebylo Dynamu umožněno utkání promítat, což klub respektuje.

V obou termínech dalších plánovaných promítání se kromě samotného sledování zápasu můžete těšit také na doprovodný program s moderátorem. Čekají vás také soutěže s naším partnerem Tlapnet, se kterým můžete vyhrát podepsaný dres Dynama a internet na rok zdarma! Při nedělním utkání si můžete u hostesek našeho Premium partnera Betano zatipovat a vítěz získá dvě vstupenky na páté finále!

Všechny fanoušky, kteří necestují do Třince a nedostanou se na stadion na pátý zápas, tímto zveme na Pernštýnské náměstí, kde v obou případech proběhne veřejné promítání! Zároveň bychom chtěli poděkovat statutárnímu městu Pardubice, městskému obvodu Pardubice 1 a primátorovi města Pardubic panu Janu Nadrchalovi, že nám umožnili projekci uskutečnit.