23.04.2024
Redakce

Fanfest a promítání na Pernštýňáku i na pátý finálový zápas!

Také v rámci pátého finálového zápasu, který odehrají pardubičtí hokejisté už ve středu 24. dubna od 18:00, se můžete těšit na již tradiční Fanfest před enteria arenou, jehož součástí bude opět i autogramiáda legend pardubického hokeje. Pokud nemáte možnost fandit Dynamu přímo na stadionu, připraveno je pro vás opět promítání zápasu na Pernštýnském náměstí.

Stejně jako při čtvrtém finálovém zápase, také tentokrát je pro všechny fanoušky připraveno promítání na Pernštýnském náměstí v Pardubicích. V rámci doprovodného programu se můžete těšit také na soutěže! Tipovat budete moci u hostesek Betana a nejpřesnější z vás si poté odnesou domů dres s tím i garanci vstupenek na rozhodující zápas v případě, že by finálová série došla až do sedmého zápasu. O pardubický dres od Betana se bude soutěžit také ve vědomostním kvízu o přestávce. Dres a k tomu internet na celý rok zdarma si poté budete moci odnést ze soutěže společnosti Tlapnet.

Skvělou atmosféru, která panuje během zápasů na náměstí, vnímají i hráči. “Po zápase jsme si pouštěli záběry z Pernštýňáku a šel nám z toho mráz po zádech. Je skvělé, že máme ty pardubické lidi za sebou a ženou nás dopředu,” popisuje útočník Tomáš Vondráček.


Kromě promítání můžete zavítat i na tradiční Fanfest před enteria arenou. Ten bude otevřen od 15:00. V 16:00 pak začíná autogramiáda legend pardubického hokeje. Tentokrát se vám podepíší František Musil, Martin Střída a Jan Levinský, střelec vítězné branky v prodloužení rozhodujícího finále v sezoně 1986/1987.

Chybět nebude Betano Power Shot! Pro všechny fanoušky bude od našeho Premium partnera Betano přichystána hokejová střelnice a soutěžícímu s nejtvrdší střelou bude o komerční přestávce předán podepsaný dres a voucher na sázku zdarma ve výši 5 000 Kč! Soutěž je určena pouze pro starší 18 let.

Ve stánku Komerční banky - banky českého hokeje - si budete v úterý moci na vlastní kůži vyzkoušet virtuální realitu, pomocí které se dostanete do herního dění jako brankář v playoff. Unikátní technologie, kterou využívají i brankáři NHL, umožní díky virtuální realitě zažít okamžiky, které si profesionálové odnášejí z těch nejdůležitějších zápasů.

Náš partner Hitrádio Černá Hora si pro fanoušky připravil oblíbenou soutěž s Bumberballem.

Ve stánku GotAuthentic si můžete pořídit unikátní suvenýry! V nabídce budou speciální puky připravené pro finálovou sérii, které budou mít stejný design jako kotouče, se kterými se bude hrát přímo na ledě. K dostání bude i nejnovější číslo magazínu Dynamo! Při autogramiádě bývalých pardubických hráčů bude GotAuthentic certifikovat podepsané karty.

Těšit se můžete také na rozšířený sortiment cateringu, který bude otevřený i v přestávkách.

Dále si na Fanfestu můžete zahrát Stiga hokej a nechat si na svůj obličej namalovat červenobílé barvy. V rámci programu budou probíhat také soutěže, které bude mít na starost DJ a moderátor Jirka Vondra. Nezapomeňte, Fanfest startuje už tři hodiny před začátkem zápasu!