15.05.2024
Redakce

Permice jdou do prodeje už 29. května

Už za pár měsíců odstartuje nový extraligový ročník. Buďte u toho s námi a staňte se součástí Hockeytownu! Prodej permanentních vstupenek na novou sezónu odstartuje už 29. května. Jako první budou mít možnost nákupu permanentkáři z předchozí sezony a majitelé účtu Dynamo ID. Permice navíc letos platí i na domácí zápasy v základní části Ligy mistrů!

Prodej permanentních vstupenek odstartuje 29. května 2024. Permanentky si budete moci zakoupit on-line, v aplikaci HC Dynamo a případně také na pokladnách enteria areny.

V průběhu celé sezony se můžete těšit na nezapomenutelné zážitky, které se budeme snažit přinést nejen na ledě, ale také zápasovým programem a v neposlední řadě atmosférou, na které se díky nákupu permanentní vstupenky budete podílet i Vy! Buďte součástí HOCKEYTOWNU!

Pro permanentkáře z minulé sezony začíná prodej 29. května. Rezervace jejich míst z předešlého ročníku trvá až do 27.6. do 18:00.

Stejné datum startu prodeje platí také pro majitele účtu Dynamo ID, jejichž předkupní právo na volná místa končí 31.5. v 18:00 a ihned navazuje spuštění volného prodeje.

Prodej permanentních vstupenek na Dynamo v rámci následujícího ročníku Tipsport extraligy ledního hokeje bude zakončen 31.7. ve 23:59.

S nákupem permanentek se bude, jako již tradičně, pojit několik zvýhodnění. Jedním z nich je také 10% bonus na novou permici pro držitele permanentních vstupenek z minulé sezóny.

Liga mistrů

V loňské sezóně měli permanentkáři bonus na nákup vstupenek na prestižní Ligu mistrů. Ta už letos nebude potřeba, všechny tři zápasy základní části této soutěže jsou již zahrnuty v permanentce! Stejně jako na extraligové zápasy, také na základní část Ligy mistrů tedy budete moci v případě nákupu permanentky přijít bez jakýchkoli starostí.

Předkupní právo na play off

Každý majitel permanentní vstupenky získá automaticky předkupní právo na své místo pro zápasy play off. Jedinou zárukou, jak se dostat na utkání Dynama v rámci vyřazovacích bojů, je tedy zakoupení permanentky.

Téměř všechna domácí utkání Dynama v play off 2024 byla beznadějně vyprodaná. Vstupenky na finálové zápasy zmizely z online prodejního systému dokonce v řádu jednotek minut. Každý z majitelů permanentní vstupenky bude moci po omezenou dobu využit rezervaci na své místo k nákupu vstupenky na daný zápas vyřazovacích bojů. Jedině s permanentní vstupenkou tak máte stoprocentní jistotu, že se na zápasy play off podíváte.

Bonusový voucher

Nákupem permanentní vstupenky navíc získáte bonusový voucher, se kterým budete moci zakoupit výhodněji kroniku Dynamo100, nebo jiné produkty Dynama. Voucher můžete uplatnit ihned po nákupu permice v našem fanshopu.

Prodej pardubické hokejové bible bude zahájen na přelomu května a června a její základní cena bude 2 490 Kč. Zakoupit ji bude možné ve fanshopu Dynama v enteria areně a samozřejmě i online.

Každý držitel celosezónní vstupenky navíc při nákupu ve fanshopu Dynama obdrží 10% slevu na klubové zboží. Výjimku tvoří pouze speciální předměty, které má provozovatel fanshopů v komisním prodeji (Dynamo Bez frází, film Navždy za Dynamo, Magazín Dynamo, poštovní arch známek Dynamo 100 a speciální předměty od Got Authentic) nebo jsou již zlevněny. Sleva pro permanentkáře se nesčítá se se slevou z Dynamo karty nebo jinou slevou.

Prodej permanentních vstupenek na fakturu

Koupit na fakturu bude možné v našem prodejním on-line systému. V košíku zvolíte způsob úhrady "Platba převodem/fakturou", vyberete si vystavení dokladu na "Doklad na firmu/fyzickou osobu". Následně vám přijde zálohová faktura a po jejím zaplaceni přijde běžná faktura s vouchery na permanentní vstupenky. V případě nedodržení termínu data splatnosti na zálohovém listu se místa vrátí zpátky do prodeje. Nákup na fakturu je jedinou možností, jak získat daňový doklad.

Kategorie Cena nové permice Cena se slevou pro loňské permanentkáře
A 13 900 Kč 12 500 Kč
B 11 000 Kč 9 950 Kč
C 7 200 Kč 6 500 Kč
D 5 800 Kč 5 200 Kč
Omezená 4 700 Kč 4 300 Kč
stání 4 700 Kč 4 300 Kč

Od letošní sezony si navíc můžete vybrat, zda si přejete permanentní vstupenku jako plastovou kartu, či nikoli a permice vám bude stačit v mobilní aplikaci HC Dynamo.