01.11.2022
Redakce

Důležitá bitva. B-tým se střetne s pražskou Slavií

Hokejisté B-týmu Dynama se v 18. kole Chance ligy střetnou s pražskou Slavií. Svěřenci Davida Havíře prohráli čtyři zápasy v řadě a potřebují proti tabulkovému soupeři bodovat. Zápas na zimním stadionu v Chrudimi začíná ve středu 2. listopadu od 18:00.

Dynamu B se v posledních zápasech nedaří. Momentálně má na kontě čtyři prohry v řadě (dvakrát z toho v prodloužení) a je na posledním místě tabulky Chance ligy. Naposledy pardubičtí hokejisté prohráli v Prostějově 2:1 v prodloužení.

Druhá nejvyšší česká soutěž je ale velmi vyrovnaná a sezona ještě dost dlouhá. Ve středu se pardubická rezerva utká s pražskou Slavií.

Soupeř se zvučnou historií nezačal sezonu dobře a rovněž se pohybuje ve spodku tabulky. Konkrétně je Slavia třináctá, o tři body před Dynamem. Pražané ale mají dobrou formu. Z posledních čtyřech klání Slavia třikrát vyhrála, naposledy to bylo proti Litoměřicím, na jejichž ledě zvítězila přesvědčivě 3:0.

Důležitý souboj o prvoligové body začíná ve středu 2. listopadu od 18 hodin na zimním stadionu v Chrudimi. Přijďte podpořit Dynamo B a pomoci přemoct pražskou Slavii! Vstupenky na zápas koupíte ON-LINE ZDE nebo před zápasem na pokladnách chrudimského stadionu.