18.10.2022
Redakce

B-tým přivítá Šumperk. Utne třízápasovou sérii bez bodu?

Pardubické „béčko“ prohrálo proti silným soupeřům tři zápasy v řadě. Nyní chce tuto sérii utnout, na chrudimský led přijede Šumperk. Zápas začíná ve středu v 18 hodin.

Dynamo B v minulém týdnu prohrálo všechny tři zápasy, které sehrálo proti silným týmům. Kromě pondělní prohry s Porubou (5:2) nestačili svěřenci Davida Havíře na své soupeře pouze o gól. V Chrudimi padli se Zlínem 3:2 a stejným výsledkem je v sobotu porazila také Dukla Jihlava.

„Už je to asi třetí zápas, kdy se to snažíme dohnat v posledních pěti minutách, což není dobře. Z toho se musíme ponaučit. Byla škoda, že jsme tu nic neuhráli, ale Jihlava je zkušený tým a bylo to pro nás těžké v posledních minutách urvat alespoň bod," říkal po nezdaru s Duklou asistent trenéra Jan Starý.

Nyní se pardubická rezerva střetne se Šumperkem. Draci z posledních pěti zápasů třikrát vyhráli, naposledy ovšem nestačili na vedoucí Porubu. Po dvanácti kolech Chance ligy má Šumperk stejný počet třinácti bodů jako Dynamo. V tabulce týmy dělí pouze skóre, které hovoří ve prospěch Pardubic. Také z tohoto pohledu bude středeční zápas důležitý.

Přijďte podpořit Dynamo B v důležitém zápase proti Šumperku a pomozte k návratu na vítěznou vlnu! Zápas začíná ve středu 19. října od 18 hodin na zimním stadionu v Chrudimi.