03.05.2024
Redakce

Registrace do Dynamo ID jsou znovu spuštěné!

Po skončení sezony 2023/24 se znovu spouští možnost registrace do účtu Dynamo ID. Unikátní nástroj, díky kterému je možné v aplikaci HC Dynamo nakupovat či přenechávat vstupenky, sloužil v průběhu play off také k přednostnímu nákupu vstupenek ihned po permanentkářích. Od 7. března byla možnost vytváření nových účtů pozastavena, nyní se znovu otevírá.

Pardubický hokejový klub spustil v říjnu loňského roku mobilní aplikaci HC Dynamo. V rámci ní mohou fanoušci nakupovat vstupenky a také mít aktuální informace z klubového dění neustále po ruce.

Důležitým prvkem aplikace je Dynamo ID. Je to unikátní nástroj, díky kterému je v aplikaci možné nakupovat vstupenky nebo uvolnit či přenechat místo permanentkáře.

Registrace nových účtů Dynamo ID byly od 7. března pozastaveny. Majitelé účtu, kteří se stihli zaregistrovat do té doby, měli v průběhu celého play off možnost nakupovat vstupenky na utkání vyřazovacích bojů v předstihu volného prodeje. Nebylo výjimkou, že vstupenky se vyprodaly právě už ve druhé fázi prodeje pro majitele účtu Dynamo ID a volný prodej ani nebyl zahájen.

Nyní se možnost zakládání nových účtů Dynamo ID znovu otevírá, a to jednoduchou registrací prostřednictvím aplikace HC Dynamo. V rámci Dynamo ID také funguhe speciální kreditový systém. Na svůj účet si můžete nahrát finanční obnos a následně nakupovat vstupenky nejrychlejším možným způsobem, přičemž 1 koruna = 1 kredit. Účet Dynamo ID bude v budoucnu nabízet další nejrůznější výhody a benefity. Vytvořte si svůj účet a využívejte výhody Dynamo ID!

Stáhněte si aplikaci HC Dynamo a žijte Hockeytown! Aplikace je dostupná na AppStore ZDE i Google Play ZDE.