26.03.2024
Redakce

Prodej vstupenek na semifinále probíhá

Dynamo ovládlo čtvrtfinálovou sérii play off s Mountfieldem HK a znovu po roce se může chystat na semifinále. V něm změří síly s jedním z dvojice HC Verva Litvínov či Banes Motor České Budějovice. Vstupenky na semifinálové duely jsou v prodeji, ​ve středu 27. března v 9:00 odstartovala druhá fáze prodeje. Během ní si vstupenky na první dva zápasy semifinále kupují uživatelé aplikace HC Dynamo, kteří mají své Dynamo ID. Volný prodej začne v sobotu 30. března v 00:01.

Ve středu 27. března v 9:00 odstartovala druhá fáze prodeje vstupenek na semifinále. Během ní si vstupenky na první dva zápasy semifinále kupují uživatelé aplikace HC Dynamo, kteří mají své Dynamo ID, do nějž se stihli registrovat do 7. března. Nové registrace do systému Dynamo ID aktuálně nejsou možné, spuštěny budou až po skončení sezony. Druhá fáze prodeje potrvá do páteční půlnoci nebo vyprodání vstupenek.

Všem držitelům účtu Dynamo ID byl odeslán e-mail s odkazem a unikátním kódem pro daný účet, pomocí kterého budou moci zakoupit vstupenky ve druhé vlně.

Vozíčkáři, kteří neměli sezonní vstupenku, mají možnost zakoupit vstupenky na play off už nyní skrz účet Dynamo ID v aplikaci HC Dynamo. Jednotná cena pro vozíčkáře na oba zápasy je stanovena na 200 Kč.

Ceny vstupenek na 1. a 2. utkání semifinále Play off Tipsport extraligy ledního hokeje

Kategorie A

Kategorie B

Kategorie C

Kategorie D

Kategorie omezená

Stání

Dynamo ID a volný prodej

1100

1000

900

700

450

450

Stáhněte si aplikaci HC Dynamo a žijte Hockeytown včetně všech výhod! Aplikace je dostupná na AppStore ZDE i Google Play ZDE.

Poslední fáze prodeje vstupenek proběhne volně přes prodejní systém Enigoo na našem webu od soboty 30. března od 00:01.