16.08.2018
Jan Hrabal

Memoriál Zbyňka Kusého zahájí slavnostní show

PARDUBICE — S důrazem na perfektní provedení připravuje hokejový klub Dynamo Pardubice nový mezinárodní turnaj – Memoriál Zbyňka Kusého. Ten odstartuje již v tento čtvrtek, kdy nejprve v odpoledním duelu nastoupí Admiral Vladivostok s Eisbärenem Berlin a pak ve večerním souboji Dynamo Pardubice se Slovanem Bratislava.

Ještě před začátkem česko-slovenského utkání zahájí Memoriál Zbyňka Kusého úvodní ceremoniál za účasti řady osobností českého hokeje. „Pro memoriál spolupracujeme s agenturou, která má zkušenosti s pořádáním velkých sportovních akcí. Chceme fanouškům přinést kromě výborné sportovní podívané i bohatý doprovodný program,“ řekl provozně-ekonomický manažer Dynama Ondřej Šebek.

Slavnostní zahájení turnaje začne ve čtvrtek v 18.45 hodin. Kromě připomenutí Kusého éry zavzpomínají na nejúspěšnějšího generálního manažera osobnosti světového hokeje. Slavnostní úvod doprovodí videoklipy na počest Zbyňka Kusého.

Během vlastních utkání se fanoušci mohou těšit na doprovodný zábavný program na kostce podobný tomu jako při nedávných Carlson Hockey Games a zajímavé soutěže.

U ČSOB Pojišťovna ARENY vyrostla fanzóna

Po celou dobu turnaje si budou moci fanoušci užít fanzónu na části hlavního parkoviště u arény. Hlavním tématem doprovodného programu pod dozorem trenérů mládeže Dynama bude nábor do kurzu bruslení.

Mladší fandové si budou moci zahrát na umělé ploše a zastřílet si na branku, vyzkoušet si dovednostní slalom a další. Na stanovištích se dětem budou věnovat trenéři mládeže. Budou si moci vyzkoušet i výstroj a dozvědět se další informace. Každé dítě, které absolvuje trasu získá malinovku a drobný dárek od Tatra mléko. Nejšikovnější děti získají věcné ceny od hokejového klubu.

Ve fanzóně si dále budou děcka moci zadovádět na skákacím hradu od ČSOB Pojišťovny. Rodiče si budou moci odpočinout ve dvou stáncích a dát si pardubické pivo Pernštejn, které je jedním z partnerů Memoriálu Zbyňka Kusého.