17.04.2018
Martin Dvořák

Fanděte národnímu týmu v té správné výbavě!

PARDUBICE — Už za pár hodin rozezní mantinely pardubické Tisport areny první puky turnaje Carlson Hockey games. A pro fanoušky českého hokeje dobrá zpráva – do národních barev se obléká i dynamácký fanshop. Od úterka v něm seženete vše, co k fandění dobrému hokeji potřebujete a to vše v národních barvách pod hlavičkou české reprezentace. Nalaďte se na stejnou vlnu s naší reprezentací a podpořte je opravdu naplno. A v plné výbavě!

A nabídka je i v tomhle směru velmi široká, jak je u našeho fanshopu zvykem. Od dresů přes trička a mikiny, šály a kšiltovky až po suvenýry, dárky a fanouškovské čepice – zkrátka pro každého něco. Můžete si nejen užít zápasy v národních barvách, zafandit z plných sil, ale zároveň si odnést suvenýr a vzpomínku na hokejové bitvy Carlson Hockey games. Třeba v podobě speciální edice puků.

Fanshop HC Dynamo Pardubice

Navíc mnoho produktů z nabídky je právě v akci. Skladové zásoby dresů od 899 korun, mikiny od 599 korun nebo trička už od 199 korun. A navíc mnoho krásných šperků, doplňků a suvenýrů, vše s motivem české hokejové reprezentace. Uvidíte, že fandit českému hokeji se dá supervýhodně.

Fanshop HC Dynamo Pardubice

A navíc začít s fanděním můžete už od kolébky. Ve fanshopu obléknete i ty nejmenší a nejhlasitější fanoušky. Ve speciální baby kolekci Czech Ice Hockey Team mohou křičet v národních barvách.

Fanshop HC Dynamo Pardubice

A pro fanoušky Dynama důležité sdělení – červenobílé barvy z krámku nezmizely. Najdete je tam hned po boku národních. Navštivte dynamácký fanshop převlečený do národních barev, a to každý všední den od 10.00 do 18.00 hodin a samozřejmě po celou dobu trvání turnaje. Ukažte všem svou národní hrdost a přijďte se k nám připravit na poslední domácí akci před odletem na sever. Máte opravdu jedinečnou příležitost se vybavit před mistrovstvím světa. Tak ji nezmeškejte!