19.03.2018
Jan Hrabal

Ondřej Kacetl: Naši energii a odhodlání musíme přenést do Třince

PARDUBICE — Oproti sobotě měl brankář Ondřej Kacetl soudě dle počtu zákroků méně práce, to ale nijak nesnižuje důležitost jeho jistoty, která dovedla Dynamo k výhře 3:0 nad Třincem a srovnání série.

„V sérii se stávalo, že to bylo o jednom, dvou gólech, pro brankáře to je nepříjemné v tom, že ví, že nesmí udělat chybu. I ta sebemenší znamená gól a tíhu na mužstvo. Chytalo se mi dobře, protože mi kluci pomáhali, moc střel se na mě nedostalo. Vše jsme měli pokryté, týmu bych chtěl poděkovat, neboť hraje fantasticky. Bylo to o nás, co jim dovolíme a jak si pomáháme. Když se něco stane, tak se jeden za druhého postaví, tak to má být!“ řekl po utkání gólman Dynama.

Víkendový dvojzápas navštívilo v součtu přes devatenáct tisíc fanoušků. „I v televizi a všude musí být slyšet, jak nás lidé ženou dopředu a podporují po celé utkání. Přišlo jich moc, vytvořili úplně fantastické prostředí, za něj jim děkujeme. Domácí prostředí hraje důležitou roli, myslím si, že tady byla jednou taková atmosféra jako v Třinci. Energii a odhodlání, které jsme doma měli, musíme přenést i do středečního utkání ve Slezsku,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.