17.03.2018
Jan Hrabal

„Nejlepší atmosféra, co jsem kdy zažil“

PARDUBICE — Dynamo velebí Matěje Berana. I ve třetím utkání série s Oceláři se vytáhlý křídelník prosadil, jeho trefa ve třetí třetině byla vítězná. „Vyhráli jsme, ale je to pouze první krok. Atmosféra byla neskutečná oproti zápasům venku, lidé za námi stáli, podporovali nás po celé utkání. Jsme za to šťastni! Lepší atmosféru jsem nezažil,“ řekl po utkání šťastný útočník.

Sám od sebe se rozpovídal na téma velkolepé podpory ze strany natěšeného publika. Do Tipsport areny si našlo cestu 10 077 lidí. „Pomáhají nám naši ‚fanoušcí, tuto‘ nám pomáhá, cítíme se tu opravdu jako doma. Není lehké pro soupeře tady hrát, vážíme si toho, jaká tady je atmosféra a jak nás lidé podporují. Snažíme se jim to oplatit,“ nechal se slyšet.

„Každá lajna dala gól, já hrál opět s Tomášem Rolinkem a Davidem Tomáškem, jak jsme dohrávali utkání v Třinci, kde jsme také skórovali. Nám je ale teď jedno, kdo kde hraje, šlapeme jeden za druhého, přejeme si. Hrajeme na vítězství, máme první, v neděli je nový den a nová výzva,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.