03.09.2017
Jan Hrabal

Sparta? Ať už to vypukne, vyhlíží sezonu David Tomášek

PARDUBICE — V minulém týdnu si dvakrát mohl zahrát za český národní tým, nyní už David Tomášek směřuje svou pozornost k zahájení klubové sezony. V Pardubicích načne třetí ročník, Dynamo jej zahájí atraktivním soubojem s pražskou Spartou, která je pro tvořivého centra mateřským klubem.

Extraligové statistiky Davida Tomáška včetně baráže
Utkání Branky Nahrávky Body +/− Tr. minuty
111 27 20 47 −25 72
Fanoušci

Kupte si vstupenky na start nové sezony online

Dynamo zahájilo prodej jednotlivých vstupenek na první domácí utkání Tipsport extraligy v nové webové aplikaci, která umožňuje prodávat celou kapacitu haly online. Pokladny Tipsport areny se v pondělí otevřou v 9.00 hodin, kdy do 12.00 hodin bude probíhat výměna poukazů za permanentky, poté od 13.00 do 17.00 hodin zamíří do prodeje lístky na první tři zápasy!

Nezapomeňte na pondělní autogramiádu

Po skončení pondělního odpoledního tréninku se celý A tým Dynama podepíše svým fanouškům. Pokud bude podpisové akci přát počasí, autogramiáda se uskuteční před hlavním vchodem od 16.45 do 17.45 hodin, v opačném případě na východním ochozu Tipsport areny. Otevřený bude i fanshop, kde můžete využívat slevovou akci – za nákup nad 1000 korun obdržíte tričko s motivy Dynama zdarma!

„Byla to pro mě velká zkušenost, jiný styl hokeje. Každý zápas na reprezentační úrovni se cení, jsem rád za to, že jsem mohl k oběma nastoupit. Bylo nás více mladých hráčů, Slováci měli starší tým, proto byla oba zápasy nervóznější. Už v prvním jsme mohli zvítězit, ale nebyli jsme produktivní. Ve druhém jsme jim porážku oplatili,“ ohlédl se za reprezentačním dvojutkáním pardubický útočník.

Český národní tým nejprve předminulou středu prohrál se Slovenskem 0:2 v Třinci, o den později zvítězil 2:1 v Žilině, David Tomášek vstřelil po přihrávce zpoza branky vítěznou branku.

Po reprezentační sezoně začíná i ta extraligová. „Už se těším delší dobu, v přípravě jsme odehráli mnoho utkání. Ať už to vypukne a rozjedeme sezonu! Věřím, že hned na první kolo přijde domů hodně lidí, přivítáme Spartu. Bylo by fajn hned tři body na rozjezd,“ nechal se slyšet.

„Tým se okysličil, někteří hráči, co přišli, nejsou poznamenaní našimi dvěma posledními sezonami, baráž byla hodně náročná. Věřím, že všechny kroky byly dobré, vše si sedne a od začátku budeme pracovat na tom, abychom hokejově bavili lidi i sebe a s tím přicházely i výsledky a úspěchy,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.