18.01.2017
Jan Hrabal

Nabídka od Vodafonu: neomezeně volejte, pište a surfujte s Dynamo kartou výhodněji!

PARDUBICE — Hokejový klub získal do svého projektu Dynamo klub velmi silného partnera. Společnost Vodafone Czech Republic připravila pro jeho členy speciální nabídku neomezeného tarifu. Tato nabídka není veřejná, tarif lze získat prostřednictvím webu www.dynamoklub.cz.

„Máme velikou radost, že portfolium projektu Dynamo klubu obohatil tak významný partner, jakým je společnost Vodafone Czech Republic. Naši fanoušci, kteří vlastní platební kartu Dynamo, tak získají další zajímavou výhodu,“ řekl ředitel obchodu a marketingu Dynama Miroslav Novotný.

Na jednu platební kartu mohou fanoušci získat dvě SIM karty s výhodným tarifem na neomezené volání v České republice a neomezeným počtem odeslaných textových zpráv. Navíc měsíčně dostanou balík 500 MB dat na surfování po internetu. Nabídka je platná se smluvním závazkem na 24 měsíců.

K získání speciálního tarifu stačí navštívit web www.dynamoklub.cz, kliknout na logo Vodafonu a nechat si po zadání jména vygenerovat kód. Poté pokračujte na www.vodafone.cz/dynamo, kde si vyberete, zda si chcete tarif aktivovat ke stávajícímu účtu, převést číslo, nebo si zařídit zcela nový. Poté kontaktujte bezplatnou telefonní linku 800 777 791, nebo si vyžádejte zpětný kontakt.

Nabídka není standardně poskytována, proto není možné řešit požadavky s ní spojené v prodejnách Vodafonu. Každý člen Dynamo klubu si může nabídku přihrát až na dvě SIM karty. Pro více informací kontaktujte bezplatnou linku 800 777 791 v pracovní dny od 9.00 do 18.00 hodin.

O projektu Dynamo klubu

Dynamo klub sdružuje více než třicítku partnerů, kteří majitelům platebních karet Dynamo nabízí zajímavé slevy. Karta Dynamo je unikátní svým regionálním zaměřením a spojením se silným a populárním regionálním partnerem.

Dynamo je symbol, který zná a má k němu pozitivní emocionální vztah velká část obyvatel tohoto regionu. Karta svým držitelům umožní čerpat slevy nejen na hokejových zápasech, ale i u partnerů hokejového klubu ve východních Čechách. Zájemci mohou o kartu požádat k účtu u ČSOB nebo Era na vybraných pobočkách v regionu. Více informací naleznete na www.dynamoklub.cz.

Novými partnery projektu kromě společnosti Vodafone jsou také společnosti Elberry, která poskytuje tříprocentní slevu a Le Premier s desetiprocentním snížením cen pro členy Dynamo klubu.