07.04.2015
(HoH)

FOTO a VIDEO: Kurz bruslení skončil, děcka obdržela dárečky

PARDUBICE — Ve středu na Apríla skončil letošní ročník kurzu bruslení HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Všichni absolventi na něm obdrželi diplomy a drobné ceny od Mlékárny Hlinsko.

Kurzy bruslení se konají vždy od začátku září do konce března v pondělí a středy. „Během kurzu děti udělaly obrovský pokrok, naučily se bruslit a základům ovládání hokejky,“ řekl vedoucí kurzu bruslení Jiří Bitnar.

„Na kurz pravidelně také docházeli hokejisté A týmu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice. Už teď se těšíme na další kurz bruslení, který začne v září letošního roku,“ doplnil s tím, že děti si během kurzů bruslení užijí spoustu legrace a navíc se naučí základům ledního hokeje. Na poslední kurz dorazili Ladislav Havlík a Daniel Voženílek.

Nábor dětí

Chcete, aby vaše děti uměly bruslit? Přihlaste je do kurzu bruslení s extraligovými hokejisty HC ČSOB Pojišťovna Pardubice! Ten vedou profesionální trenéři a účastní se jich i hráči extraligového týmu. Kurz bruslení je určen dětem od čtyř do sedmi let. Více informací a elektronickou přihlášku naleznete v náborové sekci.

Fotogalerie