16.10.2014
(HoH)

FANSHOP CHALLENGE #1 PRÁVĚ DNES: Radoslav Tybor

PARDUBICE — Nejproduktivnější hráč Tipsport extraligy a elitní útočník HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Radoslav Tybor přijal výzvu FANSHOP CHALLENGE. Ve středu 22. října 2014 bude od 17.00 do 18.00 hodin prodávat ve fanshopu v AFI Paláci v Pardubicích.

„Jdu do toho jako první. Rád všechny fanoušky zvu na návštěvu našeho fanshopu v AFI Paláci příští středu,“ usmál se pardubický forvard krátce poté, co jako první přijal výzvu prodávat ve fanshopu.

Fanshop v AFI Paláci

Fanshop v AFI Paláci

Fanouškovské vybavení si můžete zakoupit i v AFI Paláci. Fanshop je otevřen ve všední dny od 9.00 do 21.00 hodin, v neděli od 10.00 do 21.00 hodin. Můžete si zde zakoupit vstupenky pro domácí zápasy HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a další zajímavé fanouškovské předměty s tématikou pardubického hokeje. Neváhejte a navštivte Fanshop HC ČSOB Pojišťovna Pardubice v AFI Paláci Pardubice.

Přijetí výzvy FANSHOP CHALLENGE spočívá v tom, že dotyčný musí ve středu v podvečer hodinu prodávat zboží ve fanshopu, poté může nominovat kohokoliv z klubu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Radoslav Tybor ve středu v podvečer navíc první stovce zákazníků daruje svou podepsanou kartičku.

Přijďte tedy ve středu 22. října 2014 mezi 17. a 18. hodinou do fanshopu HC ČSOB Pojišťovna Pardubice v AFI Paláci a nechte se obsloužit přímo nejproduktivnějším extraligovým hokejistou!

Radoslav Tybor