17.09.2014
Jan Hrabal

VIDEO: Fandy jsme pozvali na derby, je rád Radoslav Tybor

PARDUBICE — Takhle ho známe! Útočník HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Radoslav Tybor pomohl dvěma góly skolit odolný tým pražské Slavie. Slovenský forvard nejprve zvyšoval na 3:1 a když hosté stupňovali tlak, zpražil je přesnou trefou čtyři minuty před koncem řádné hrací doby.

„Na zápas jsme se moc těšili. Přece jen po dvou utkáních venku, které byly docela dobré, jsme chtěli konečně nastoupit před našimi fanoušky. Potřebovali jsme potvrdit výhru z Mladé Boleslavi a to nám vyšlo. Za tři body jsme rádi,“ pověděl pardubický útočník, který dusil Slavii také v loňském předkole play off.

Tři zápasy – šest bodů – skóre 9:7. V pardubické kabině vládne pohodová nálada a zároveň bojovná... „Už od středečního tréninku budeme myslet na páteční zápas v Hradci Králové. Je to derby, určitě bude vyprodáno, věřím, že to bude skvělý hokej – moc se těšíme!“ vyhlásil Radoslav Tybor.

„Máme výborné fanoušky, kteří nás neustále podporují. Pamatuji vloni, že se v Hradci Králové neztratili, věřím, že nás pojedou podpořit i letos. Snad jsme je pozvali dvěma výhrami v řadě a dorazí fandit!“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.