15.09.2014
(HoH)

Mr. LEHKÁ NOHA – hrajte o zájezd na fotbalovou Ligu mistrů

PARDUBICE — Vyhrajte zájezd na utkání fotbalové Ligy mistrů, ale hrát můžete i o vstupenky a permanentky HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, či o zapůjčení vozu Nissan dle vlastního výběru.

Zapojte se do soutěže s názvem Mr. Lehká noha, jejímiž hlavními aktéry jsou čtyři hráči a dva členové realizačního týmu: útočníci Tomáš Zohorna, Lukáš Radil, Radoslav Tybor a Jan Semorád, asistent trenéra Miloš Říha a kustod týmu Libor Hovorka. Všech šest uvedených pilotů usedne za volant elektromobilu Nissanu Leaf a bude se snažit ujet na jedno jeho nabití co nejvyšší počet kilometrů. Jejich soupeři budou hráči a realizační týmy pardubického basketbalového a fotbalového klubu.

Tipněte si, který z pilotů bude mít na plynu nejlehčí nohu a najede nejvyšší počet kilometrů. Tipněte si, ve kterém pardubickém sportovním klubu hrají nejtalentovanější piloti. Tipujte na www.soutez.autoin.cz. Aktuálně soutěžící trojici tvoří hokejový útočník Tomáš Zohorna, fotbalový brankář Luděk Frydrych a generální manažer basketbalového klubu Martin Marek.

Dejte hlas pilotům HC ČSOB Pojišťovna Pardubice, na www.soutez.autoin.cz.