27.06.2014
Jan Hrabal

Klub nadále podporuje generální partner ČSOB Pojišťovna

PARDUBICE — Extraligový hokej v Pardubicích bude nadále podporovat společnost ČSOB Pojišťovna. Hokejový klub HC ČSOB Pojišťovna Pardubice uzavřel v pátek 27. června 2014 v historickém sále pardubické radnice novou smlouvu se svým tradičním partnerem.

„Jsem rád, že jsme mohli přivítat náš hokejový klub a jeho generálního partnera v historickém sále pardubické radnice, který využíváme k výjimečným příležitostem, mezi které patří i podpis generálního partnerství,“ řekl před slavnostním aktem náměstek primátorky statutárního města Pardubic Michal Koláček.

Spolupráce mezi hokejovým klubem a společností ČSOB Pojišťovna je dlouholetou záležitostí. „Velmi si jí vážíme. Nejedná se o partnerství založeném na krátkodobém sportovním úspěchu, ale je postavena na pevných základech. My nemůžeme slíbit sportovní úspěch, ale můžeme se zaručit, že všichni v naší organizaci děláme vše pro to, abychom na něj dosáhli už v nejbližší sezoně,“ řekl generální manažer klubu Ondřej Šebek.

„Jsme hrdi, že náš tým bude opět nosit dres s logem ČSOB Pojišťovny i v další sezoně a bude bavit fanoušky v nejvíce navštěvované hokejové hale u nás. Jsme rádi, že logo a název HC ČSOB Pojišťovna Pardubice bude nadále nedílnou součástí sportovního zpravodajství denně a věřím, že až do poloviny dubna. HC ČSOB Pojišťovna Pardubice není pouze A tým, ale také jedenáct mládežnických mužstev, jedná se o fungující organizaci se společenskou, výchovnou, sociální a charitativní funkcí. Uvědomujeme si, že náš dosah není ohraničen pouze městem Pardubice, ale zasahuje celý kraj, východočeský region a nebojím se říci, že celou Českou republiku,“ pokračoval.

Pro celý hokejový klub je ctí a závazkem, že tak renomovaná společnost, kterou ČSOB Pojišťovna je, se rozhodla spojit své jméno s pardubickým hokejovým klubem. „Jménem všech příznivců pardubického hokeje, jeho mládežníků a rodičů, hráčů A týmu, celého managementu a akcionářů chci poděkovat za to, že společnost ČSOB Pojišťovna pokračuje v pozici generálního partnera klubu. Slibuji, že všichni děláme všechno pro to, abyste s vaším rozhodnutím pokračovat byli spokojeni,“ doplnil generální manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice.

Spolupráce mezi hokejovým klubem a ČSOB Pojišťovnou trvá již takřka dvacet let. „Naše společnost se spojila s pardubickým hokejovým klubem v roce 1995. Ne vždy jsme byli generálním partnerem klubu, ale vždy jsme jej podporovali. Nezapomenu na sezonu 2004/2005, kde i naše společnost pomohla k zisku mistrovského titulu ve výjimečné sezoně. Naše partnerství je solidní, vždy jsme si vzájemně vyšli vstříc. Uvědomujeme si, že ne vždy se podaří sportovní úspěch, ale to neznamená, že to ovlivní náš partnerský vztah,“ řekl předseda představenstva ČSOB Pojišťovny Jeroen van Leeuwen.

„Je pro nás je důležité, že podpis smlouvy se koná v historickém sálu pardubické radnice. Klub patří do srdce Pardubic a to je více než symbolika. A my jsme vděčni, že jej můžeme podporovat a že naše vztahy s klubem, městem, regionem i celou komunitou jsou na vysoké úrovni,“ nechal se slyšet.

Společnost ČSOB Pojišťovna Pardubice tak pokračuje v generálním partnerství s klubem, které bylo znovuobnoveno v roce 2011. „Naše společnost výrazně podporuje i pardubickou mládež, na ni klademe důraz a věnujeme ji výraznou část finanční prostředků. Fungující mládež je základem každého sportovního klubu,“ doplnil Jeroen van Leeuwen.

Fotogalerie