10.04.2014
Jan Hrabal

VIDEO: „Byla to normální sezona, ani bomba, ani propadák“

PARDUBICE — Před dvěma týdny skončila extraligová sezona 2013/2014 pro pardubický hokejový klub. Východočeši postoupili do předkola play off ze sedmého místa. V něm vyřadili Slavii Praha 3:2 na zápasy, nestačili však na Třinec a do elitní čtveřice se neprobojovali.

„Všichni jsme si přáli postoupit do semifinále, ale bohužel jsme si v základní části nevybojovali lepší postavení než sedmé místo, museli jsme do předkola a pětizápasová série se Slavií byla možná jedním z momentů, které se promítly do čtvrtfinále s Třincem,“ řekl trenér HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Zdeněk Venera.

Podle něj tým zápasil s ustálením první lajny. LV průběhu sezony odešli dva centři, další klíčoví hráči se v sezoně také zranili. První formaci se nám nepovedlo stabilizovat, i proto jsme možná podávali nevyrovnané výkony,“ pokračoval šéf pardubické střídačky.

„Mužstvo se sejde v pondělí 28. dubna 2014. My nyní rozebíráme sezonu, pak připravíme plán pro další období. Budeme trénovat na suchu do konce června, poté dostanou hráči krátkou dovolenou a v polovině července vyjedeme na led,“ doplnil pro klubový YouTube kanál.