26.02.2013
(HoH)

Sezonní permanentku si můžete dobít na play off

PARDUBICE — I letos si můžete dobíjet svou permanentku na play off přes internet. Na jednotlivá utkání poté budete moci chodit s takto dobitou permanentkou, nikde si nebudete muset vyzvedávat nové vstupenky na pokladnách. Na jeden internetový účet si můžete dobít až šest permanentek! Aplikace pro dobíjení bude spuštěna ve středu 27. února 2013 ve 13.00 hodin.

PŘÍMÝ VSTUP K DOBITÍ PERMANENTEK
  1. V detailu uživatele je doplněn link Permanentky play off. Ten vede na stránku Permanentky play off. Zde si uživatel může vkládat čísla permanentek, které mu patří a která spravuje. Přidávat se dá vždy po jedné, měnit se dají všechny naráz, mažou se smazáním čísla z editačního políčka. Provádí se kontroly na existenci permanentky, dále kontrola, jestli nějaký uživatel (třeba i on sám) už nemá stejné číslo permanentky mezi svými čísly. Celkem si na jeden účet můžete takto vložit šest permanentních vstupenek.
  2. Pokud jsou v administraci aktivní play off zápasy a není po termínu ukončení jejich rezervace, zobrazí se na hlavní (úvodní) stránce v podobě linků v bloku „Rezervace místa na play off na základě permanentky“.
  3. Rozkliknutím linku se zobrazí stránka „Rezervace místa“ s údaji o termínu zápasu se seznamem uživatelových permanentek. U každé permanentky je zobrazena cena místa dle její kategorie. Pokud má uživatel dostatečný kredit, zobrazí se u permanentek vpravo od ceny checkboxy, kterými uživatel zatrhne, které permanentky chce rezervovat. Rezervaci zvolených permanentek checkboxy pro daný zápas pak potvrdí tlačítkem „Závazně potvrdit“. Pokud nemá uživatel dostatečný kredit pro rezervaci permanentky, vpravo od ceny se zobrazí link na dobití kreditu s informací o nedostatečné výši kreditu. Rezervované permanentky jsou uvedeny nad doposud nerezervovanými permanentkami.
  4. Při potvrzení zvolených zatržených permanentek se provádí kontrola na dostatečný kredit, zda už permanentka na daný zápas není jednou rezervovaná (aby se nerezervovala podruhé), zda je ještě vůbec uživatel majitelem permanentky.
  5. Seznam rezervovaných permanentek je v seznamu „Historie účtu“.
  6. Uživatel může ze seznamu svých permanentek permanentku odstranit, i když ji má rezervovanou na některý zápas play off. Při odstranění ze seznamu svých permanentek rezervace permanentky stále zůstává – nelze ji odstranit.

Další informace vám poskytne marketingový manažer klubu Jan Kratochvíl (jan.kratochvil@hcpce.cz).